- _UCONTENTS
 

خانه ارسال نظرات تعرفه تبلیغات درباره ما عضویت تالار گفتگو نقشه سایت e خدمات الکترونیک

اورژانسهای ورزشی

آسیب ورزشی

توانبخشی ورزشی

رشته های ورزشی

روانشناسی ورزشی

پزشکی و ورزش

تغذیه ورزشی

ورزش بانوان

تناسب و سلامت

 خانه > اخبار/اخبار علمی، تحقیقاتی


تغذيه صحيح پايه مهم درمان ديابت است
رييس انجمن ديابت ايران گفت: آموزش تغذيه صحيح و کنترل مداوم و روزانه قند خون در بيماران از اصول و پايه هاي اصلي درمان ديابت محسوب مي شود.
دکتر “اسداله رجب”، روز يکشنبه به مناسبت برگزاري کنگره بين المللي ديابت که 29 تا 31 ارديبهشت ماه در يزد برگزار مي شود گفت: در اين کنگره علاوه بر ارايه آخرين دستاوردهاي علم ديابت، آموزش هاي لازم در خصوص کنترل و پيشگيري و آموزش تغذيه صحيح ارايه مي شود. تغذیه
وي با اشاره به اينکه کنترل و درمان بيماري ديابت بدون توجه به تغذيه صحيح امکان پذير نيست، گفت: يکي از اصول مهم در درمان بيماري ديابت تغذيه صحيح به صورت استفاده از تمام مواد غذايي است، اما در عين حال بايد توجه شود که استفاده از مواد غذايي به صورت منظم و تقسيم شده بايد باشد.
رييس انجمن ديابت ايران اضافه کرد: بيماران ديابتي نيز همانند افراد سالم مي توانند از تمام مواد غذايي استفاده کنند، اما بايد اين آگاهي را داشته باشند که تاثير آنچه که مصرف مي کنند بر روي قند خون آنها چگونه است؛ به اين صورت که مثلا کدام ماده غذايي، قند را بالا مي برد و کدام ماده بدون تاثير است و بر حسب نياز بدن ، از آنها استفاده کند.
رجب با بيان اينکه تغذيه صحيح صرفا به معناي عدم مصرف قند و شکر، برنج، سيب زميني و مواد نشاسته‌اي نيست، افزود: بدن انسانها قبل از هر چيز نياز به گلوکز دارد تا انرژي مورد نياز او تامين شود، ولي اين نياز بدن بايد به نحو صحيح و با استفاده از مواد غذايي مختلف تامين شود.
وي اظهار داشت: منظور از تغذيه صحيح در بيمار مبتلا به ديابت به معناي رژيم‌هاي غذايي سخت نيست بلکه ترک عادت‌هاي نادرست غذايي است و بيمار بايد با آموزش درست عادت‌هاي غذايي مضر و نادرستي را که به بروز بيماري در او منجر شده تغيير دهد.
رجب يادآور شد: بيمار مبتلا به ديابت بايد بداند مواد حاوي قند را به صورت حساب شده و تقسيم شده در طي روز مصرف کند و با رعايت يک نظم در رساندن مواد غذايي به بدن، با مشکلي مواجه نشود.
وي تصريح کرد: تغذيه سنتي ايراني با توجه به اينکه شامل مصرف مواد غذايي همچون ميوه، سبزي، نان ، پنير و حاوي مقدار زيادي الياف است، بهترين شيوه غذايي است که منجر به کنترل بيماري ديابت مي‌شود.
رييس انجمن ديابت ايران با اشاره به اينکه آموزش يکي از اصول مهم در درمان ديابت است، افزود: بيمار بايد با شرکت در جلسات آموزشي و کسب آموزش‌هاي لازم، اين نکته مهم را بياموزد که چگونه با بيماري خود زندگي کند.
رجب با تاکيد اينکه درمان ديابت صرفا روي آوردن به دارو درماني نيست گفت: يک بيمار ديابتي بايد به اين حد از آگاهي رسيده باشد که زماني که قند او 180 ، 200 و يا 70 ميلي گرم در دسي ليتر خون است، چگونه بدون دارو و با تغذيه صحيح قند خون را به حالت طبيعي برگرداند.
وي يادآور شد: تا پيش از کشف انسولين در سال ‎ ،1922تغذيه بيمار مبتلا به ديابت گرسنگي کشيدن بود، زيرا هر ماده غذايي مورد استفاده حاوي مقداري قند است و افراد از خوردن منع مي‌شدند.
کنگره بين المللي ديابت، به همت انجمن ديابت ايران و با همکاري مرکز تحقيقات ديابت دانشگاه علوم پزشکي شهيد صدوقي از 29 تا 31 ارديبهشت ماه امسال در يزد برگزار مي شود.
 
چاپ مطلب ارسال برای دوستان

 

 

 

 

  نقشه سایت | عضویت | درباره ما | تعرفه تبلیغات | ارسال نظرات | خانه  

حقوق این سایت متعلق به موسسه طب ورزش پارس می باشد.

هرگونه برداشتی از مطالب با ذکر منبع (www.sportmedicine.ir) بلامانع است.  

طراحی شده توسط شرکت سامانه های هوشمند مصباح شارژ