- _UCONTENTS
 

خانه ارسال نظرات تعرفه تبلیغات درباره ما عضویت تالار گفتگو نقشه سایت e خدمات الکترونیک

اورژانسهای ورزشی

آسیب ورزشی

توانبخشی ورزشی

رشته های ورزشی

روانشناسی ورزشی

پزشکی و ورزش

تغذیه ورزشی

ورزش بانوان

تناسب و سلامت

 خانه > تغذیه ورزشی/تغذیه در بیماری های طبی


نقش مواد آنتی اکسیدان در پیشگیری از سرطان

پیش زمینه
مطالعات نشان داده است، شیوع سرطان روده بزرگ جمعیت هایی كه میزان زیادی كلسیم در رژیم روزانه مصرف می كنند( مثل سوئدی ها) كمتر است. كلسیم در روده ها از سرطانی شدن سلول ها جلوگیری می كند و جذب دوباره اسیدهای صفراوی را كاهش می دهد. مصرف غذاهای حاوی آنتی اكسیدان ، از بروز سرطان ممانعت می كند. بتا كاروتن(كه رنگ زرد هویج ناشی از آن است)، ویتامینC(در سبزی ها و میوه های تازه فراوان است) و ویتامینE (در روغن های گیاهی و برگ های سبز و دانه ها موجود است) . مانع بروز سرطان ، خصوصاً سرطان روده می شوند. كسانی كه رژیم آنها مملو ازسبزیجات، سالادهای تازه و روغن زیتون است ، مطمئن باشند كه خیلی كمتر احتمال دارد به سرطان مبتلا شوند.

آنتی اكسیدان ها چگونه عمل می كنند
1- از سلول های روده محافظت می كنند.نقش مواد آنتی اکسیدان در پیشگیری از سرطان
2- مواد سرطانزای تولید شده در بدن را از بین می برند.
3-  تكثیر سلول های سرطانی را كاهش می دهند.

بتاكاروتن
یك ضد سرطان قوی است كه توصیه می شود 15 تا 25 میلی گرم از آن در روز مصرف شود. مواد غذایی حاوی بتاكاروتن؛ سیب زمینی شیرین ، هویج ، طالبی ، گرمك ، كدو تنبل ، انواع كدو، اسفناج، كلم، انبه، فندق و گریپ فروت قرمز می باشد. سعی كنید روزی یك  یا دو عدد هویج و یك عدد كدو در سالادتان ریز كنید و گاهی به جای كاهو، سالاد اسفناج تهیه كنید.

ویتامینC
برای مقابله با بروز سرطان عالی است. ویتامینC ، تولید نیتروزآمین را كه یك ماده سرطانزا است، كاهش می دهد. این ماده در اثر مصرف زیاد محصولات گوشتی مثل سوسیس و كالباس به مقدار زیاد وارد بدن می شود. كیوی، پرتقال تازه، نارنگی ، خربزه، گریپ فروت، لیمو ،  توت فرنگی و طالبی از میوه های دارای ویتامینC زیاد هستند و از سبزیجات؛ كلم بروكلی، فلفل سبز، كلم پیچ و گوجه فرنگی ، ویتامینC زیادی دارند.

ویتامینE 
نیز مانندC، ضد سرطان است و مصرف كم آن به همراه كمبود سلنیم ،  بروز سرطان را در زنان 10 برابر می كند. و این آمار تكان دهنده است و الزام مصرف آنرا مطرح می كند. روزانه 200 تا 400 واحد از این ماده باید مصرف شود. بهترین منبع غذایی آن روغن جوانه گندم، روغن ذرت، روغن سویا، روغن زیتون، لوبیا سبز، نخود تازه و آرد گندم كامل و كره طبیعی و جگر است. برای دریافت ویتامینE  ، كره برای كودكان، و سبزیجات و جگر برای بزرگسالان توصیه می شود.اگر از قرص ویتامینEاستفاده می كنید ،حتماً دقت كنید كه نام آنd آلفاتوكوفرول باشد كه منشاء گیاهی دارد.

مطالب مرتبط:
  * 
ورزش در بیماران مبتلا به سرطان                               * سرطان سینه و ورزش
  * سرطان روده بزرگ و ورزش                                       * مرحله بندی پیشرفت سرطان سینه در زنان

  * ورزش و درمان چاقی                                                ورزش و پوکی استخوان
  * مدیریت استرس ( 2 )                                                * توده هاي خوش خيم پستان
  * پیشگیری از آسیب رباط صلیبی قدامی در بانوان          خصوصیات درمانی رنگ قرمز
  * اهمیت تغذیه                                                            رنگ درمانی و میگرن
  * ورزش در خلال حاملگي                                             تغذیه قبل از رقابت ورزشی
  * تمرینات شل کننده برای کاهش استرس                      روان شناسی موفقیت در ورزش
  * ورزش و مدیریت استرس                                           اصول فیزیوتراپی و توانبخشی ورزشی
  * 
تغذیه در زنان ورزشکار                                              * اعتیاد به ورزش ( وابستگی ناسالم به ورزش) 
  * آسیب های ورزشی, پیشگیری و درمان                       * پرخوری عصبی در ورزشکاران
  *  استرس و چاقی                                                      * اضطراب رقابتی در ورزشکاران
  * عزت نفس ( اعتماد به نفس )                                     * روش های مهارخشم
  * ورزش های تقویت کننده عضلات کف لگن                     * آسیب رباط صلیبی(متقاطع) قدامی 


مقالات مرتبط:

  • بررسي همبستگي اندازه هاي سرمي و بزاقي تومور مارکر c-erbB-2 در زنان مبتلا به سرطان سينه
  • بررسي نتايج ماموگرافي و تطابق تومورهاي پستان با نتايج پاتولوژي در بيمارستان امام خميني (ره) ‌اروميه
  • نقش تومور ماركرها در عود سرطان پستان
  • اثر تمرين استقامتی پيوسته بر ميزان HSP70 و طول عمر موشهای مبتلا به تومور سرطان سينه
  • بررسي تاثير عفونتهاي قارچي (كانديديازيس) بر بقا و حجم تومور و نسبت سلولهاي (T (CD4/CD8 ارتشاح يافته به تومور در موشهاي مبتلا به سرطان سينه

    اخبار مرتبط:

  • خنده بر درمان سرطان موثر است
  • زندگی سالم ، بهترین شیوه مقابله با سرطان
  • کاهش ابتلا به سرطان سینه با روغن زیتون
  • ارتباط گوشت قرمز با بروز سرطان
  • روغن جامد ، از عوامل بروز سرطان روده كوچك
  • کاهش سرطان سینه با مصرف سبزی و میوه
  • نحوه تاثير كلم در مقابله با سرطان شناسايي شد
  • افزودني‌های مواد غذايی، رشد سرطان ريه را تسريع مي‌كنند
  • زنان چاق با افزايش احتمال سرطان تخمدان روبرو هستند
  • نخستين دختر بدون ژن عامل سرطان سينه به دنيا آمد

     

  • چاپ مطلب ارسال برای دوستان

     

     

     

     

      نقشه سایت | عضویت | درباره ما | تعرفه تبلیغات | ارسال نظرات | خانه  

    حقوق این سایت متعلق به موسسه طب ورزش پارس می باشد.

    هرگونه برداشتی از مطالب با ذکر منبع (www.sportmedicine.ir) بلامانع است.  

    طراحی شده توسط شرکت سامانه های هوشمند مصباح شارژ