- _UCONTENTS
 

خانه ارسال نظرات تعرفه تبلیغات درباره ما عضویت تالار گفتگو نقشه سایت e خدمات الکترونیک

اورژانسهای ورزشی

آسیب ورزشی

توانبخشی ورزشی

رشته های ورزشی

روانشناسی ورزشی

پزشکی و ورزش

تغذیه ورزشی

ورزش بانوان

تناسب و سلامت

 خانه > اخبار/اخبار همایش و کنگره ها


مصرف روغن زيتون باعث کاهش بيماريهاي قلبي عروقي می شود

دکتر ماندگار تاكيد كرد: روغن زيتون به علت بهبود وضعيت چربي‌هاي خون مي‌تواند يکي از گزينه‌هاي مناسب براي جانشيني روغن‌هاي جامد باشد. روغن زیتون

‌دکتر محمد حسين ماندگار جراح قلب و استاد دانشگاه علوم پزشکي تهران مصرف بيش از حد روغن‌هاى جامد را ازعوامل خطرزاى بيمارى‌هاى قلبى - عروقى خواند و گفت: جهت پيشگيري از پيدايش بيماري‏هاي قلبي عروقي و مرگ و مير و ناتواني‌هاي ناشي از آن بايد سعى کنيم با کنترل عوامل خطرزا از قبيل چربي خون، احتمال ابتلا به اين بيمارى را کاهش دهيم.

وي با اشاره به تحقيقاتي که در خصوص روغن زيتون صورت گرفته است، گفت: انواع چربي روغن زيتون از اسيدهاي چرب غيراشباع با يك باند دو گانه (Mufa) مي‌باشد كه به دليل تاثير آن در بهبود وضعيت چربي‌هاي خون مي‌تواند يکي از گزينه‌هاي مناسب براي جانشيني روغنهاي جامد باشد.

اين جراح و متخصص قلب ضمن يادآوري رژيم غذايي كشورهاي حوزه درياي مديترانه كه روغن زيتون يكي از مواد اصلي آن محسوب مي‌شود، گفت: روغن زيتون از مدتها قبل براي سلامتي انسان خصوصا در كاهش خطر بيماري‌هاي قلبي عروقي، مفيد تشخيص داده شده بود و تجربيات باليني نيز بر اين موضوع اذعان دارد. البته بسياري از مردم ما آشنايي چنداني با شيوه‌هاي متعدد مصرف آن ندارند و تصور مي‌کنند که اين روغن فقط مي‌تواند روي سالاد استفاده شود اما بايد گفت در صورت درست استفاده کردن حوزه عمل آن به مراتب بيش از اين خواهد بود.

وي در پايان ضمن توصيه به ضرورت توجه به اصلاح الگوي مصرف روغن در جامعه، مراقبت از رژيم غذايي‌ صحيح را زمينه ساز مهار بسياري از بيماري‌ها از جمله بيماري‌هاي قلبي عروقي دانست.

چاپ مطلب ارسال برای دوستان

 

 

 

 

  نقشه سایت | عضویت | درباره ما | تعرفه تبلیغات | ارسال نظرات | خانه  

حقوق این سایت متعلق به موسسه طب ورزش پارس می باشد.

هرگونه برداشتی از مطالب با ذکر منبع (www.sportmedicine.ir) بلامانع است.  

طراحی شده توسط شرکت سامانه های هوشمند مصباح شارژ