- _UCONTENTS
 

خانه ارسال نظرات تعرفه تبلیغات درباره ما عضویت تالار گفتگو نقشه سایت e خدمات الکترونیک

اورژانسهای ورزشی

آسیب ورزشی

توانبخشی ورزشی

رشته های ورزشی

روانشناسی ورزشی

پزشکی و ورزش

تغذیه ورزشی

ورزش بانوان

تناسب و سلامت

 خانه > اخبار/اخبار علمی، تحقیقاتی


سودمندی اضافه کردن لیمو به چای
لیمو خاصیت آنتی اکسیدانی چای سبز را 5 برابر افزایش می دهد. لیمو و چای
 
افزودن آب لیمو به چای سبز خاصیت آنتی اکسیدان این نوع چای را پانصد درصد افزایش می دهد. 

چای سبز مزایای زیادی برای سلامت انسان دارد اما وقتی این نوع چای به هنگام داغ بودن مصرف شود بخش زیادی از آنتی اکسیدان های آن پیش از آنکه بتواند به خون انسان وارد شود از بین می رود. 

نتایج تحقیقات پژوهشگران امریکایی نشان می دهد می توان با افزودن مقادیری اب لیمو به چای سبز میزان حفظ انتی اکسیدانهای این نوع چای را در مقایسه با موقعی که اب لیمو به چای سبز افزوده نشود ، پنج برابر می شود. 

ویتامین "ث" موجود در لیمو سبب محافظت از انتی اکسیدانهای چای سبز در هنگام هضم انها می شود. درواقع ، افزودن لیمو به چای سبز خاصیت آنتی اکسیدانی آن را افزایش می دهد.
چاپ مطلب ارسال برای دوستان

 

 

 

 

  نقشه سایت | عضویت | درباره ما | تعرفه تبلیغات | ارسال نظرات | خانه  

حقوق این سایت متعلق به موسسه طب ورزش پارس می باشد.

هرگونه برداشتی از مطالب با ذکر منبع (www.sportmedicine.ir) بلامانع است.  

طراحی شده توسط شرکت سامانه های هوشمند مصباح شارژ