- _UCONTENTS
 

خانه ارسال نظرات تعرفه تبلیغات درباره ما عضویت تالار گفتگو نقشه سایت e خدمات الکترونیک

اورژانسهای ورزشی

آسیب ورزشی

توانبخشی ورزشی

رشته های ورزشی

روانشناسی ورزشی

پزشکی و ورزش

تغذیه ورزشی

ورزش بانوان

تناسب و سلامت

 خانه > اخبار/اخبار همایش و کنگره ها


سودمندی چای در پیشگیری از سكته مغزی
مصرف چای خطر ابتلا به سكته مغزی را كاهش می دهد. چای
 
 تحقیق گسترده ای كه درباره حدود 200 هزار نفر انجام شده است، نشان می دهد: افرادی كه روزانه دست كم 3 فنجان چای می نوشند ، كمتر از دیگران در خطر ابتلا به سكته مغزی قرار دارند.

بر اساس این بررسی ، مصرف چای ، چه از نوع سیاه و چه از نوع سبز ، احتمال بروز سكته مغزی را 20 درصد كاهش می دهد .

تاثیر مستقیم برخی مواد موجود در چای بر بافت مغز ،عامل پیشگیری از سكته مغزی بر اثر این نوشیدنی است.
چاپ مطلب ارسال برای دوستان

 

 

 

 

  نقشه سایت | عضویت | درباره ما | تعرفه تبلیغات | ارسال نظرات | خانه  

حقوق این سایت متعلق به موسسه طب ورزش پارس می باشد.

هرگونه برداشتی از مطالب با ذکر منبع (www.sportmedicine.ir) بلامانع است.  

طراحی شده توسط شرکت سامانه های هوشمند مصباح شارژ