- _UCONTENTS
 

خانه ارسال نظرات تعرفه تبلیغات درباره ما عضویت تالار گفتگو نقشه سایت e خدمات الکترونیک

اورژانسهای ورزشی

آسیب ورزشی

توانبخشی ورزشی

رشته های ورزشی

روانشناسی ورزشی

پزشکی و ورزش

تغذیه ورزشی

ورزش بانوان

تناسب و سلامت

 خانه > اخبار/اطلاعات عمومی


ايرانيها كمتر از يك سوم اروپايي‌ها شير مي‌نوشند!

آمارها حاکي است، در حالي که مصرف سرانه شير در اروپا 300 تا 400 کيلوگرم در سال است، مصرف سرانه شير در کشور ما براي هر نفر90 کيلوگرم برآورد مي‌شود.شیر

دکتر نجفي عضو هيات مديره انجمن صنايع لبني با بيان اين مطلب گفت: براساس برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي به منظور تامين سلامت مردم در نظر بود تا مصرف سرانه شير تا پايان برنامه چهارم به 160 کيلوگرم برسد اما با وجود نزديک شدن به زمان پاياني اين برنامه، مصرف سرانه شير در کشور با رقم اعلام شده تفاوت معني داري دارد.

عضو هيات مديره انجمن صنايع لبني درادامه با اشاره به پيامدهاي عدم استفاده از فرآورده‌هاي لبني در سلامت افراد، افزود:  سرانه پايين مصرف شير و فرآورده‌هاي لبني در کشور باعث شده است تا در حوزه سلامت هزينه بالايي جهت رفع پوکي استخوان بپردازيم.

وي ادامه داد: در حال که پوکي استخوان در دنيا بالاي سن75 سال اتفاق مي‌افتد اين رقم در کشور ما به زير 50 سال رسيده است يعني بيش از 25 سال پائين‌تر از کل دنيا که اين مسئله باعث نگراني خواهد بود.

نجفي در ادامه با اشاره بر لزوم مصرف فرآورده‌هاي لبني به شکل روزانه براي رسيدن به سطح سلامت مطلوب اضافه کرد: مصرف روزانه حداقل دو ليوان شير (500 سي سي)، 25 گرم پنير و 250 گرم ماست و ساير فرآورده‌هاي لبني براي حفظ سلامت افراد الزامي است.

به گزارش ايسنا، وي با اشاره به موثر بودن نقش رسانه‌ها در فرهنگ سازي استفاده از اين فرآورده‌ها گفت: بحث توسعه مصرف شير در مدارس نيز بايد از سوي مسوولان جدي گرفته شود که طرح‌هاي در اين خصوص نيز در دست بررسي است.

نجفي در اين زمينه توزيع شير روزانه را در مدارس ضروري خواند و افزود : با وجود آن که سال گذشته شير در مهد کودک‌ها و مقاطع پيش دبستاني نيز توزيع مي‌شد، اما امسال شير فقط در مدارس مقطع دبستان و راهنمايي به صورت يک روز در ميان توزيع مي‌شود که اين مساله يک مشکل اساسي به شمار مي‌رود؛ چرا که مصرف شير بايد از بدو تولد تا پايان عمر تداوم داشته باشد و لازم است تا روزانه و در کليه مقاطع مصرف فرآورده هاي شير معمول شود.

وي همچنين بر لزوم توزيع شير حتي در دانشگاه‌ها نيز تاکيد كرد.

چاپ مطلب ارسال برای دوستان

 

 

 

 

  نقشه سایت | عضویت | درباره ما | تعرفه تبلیغات | ارسال نظرات | خانه  

حقوق این سایت متعلق به موسسه طب ورزش پارس می باشد.

هرگونه برداشتی از مطالب با ذکر منبع (www.sportmedicine.ir) بلامانع است.  

طراحی شده توسط شرکت سامانه های هوشمند مصباح شارژ