- _UCONTENTS
 

خانه ارسال نظرات تعرفه تبلیغات درباره ما عضویت تالار گفتگو نقشه سایت e خدمات الکترونیک

اورژانسهای ورزشی

آسیب ورزشی

توانبخشی ورزشی

رشته های ورزشی

روانشناسی ورزشی

پزشکی و ورزش

تغذیه ورزشی

ورزش بانوان

تناسب و سلامت

 خانه > اخبار/اخبار علمی، تحقیقاتی


سودمندی آجیل در حفظ سلامت قلب
خوردن آجیل و دانه های روغنی در كاهش خطر بیماری های قلبی موثر است. آجیل و قلب
 
به گزارش شبکه خبر، پژوهشگران با بررسی بیش از 1200 نفر ، به مدت یك سال، دانه هایی مانند گردو، بادام و پسته را به غذای آنان اضافه كردند .

این بررسی نشان داد با مصرف این مواد ، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و مرگ و میر ناشی از آن در این افراد به گونه چشمگیری كاهش می یابد .

همچنین در این تحقیق ثابت شد، دانه ها و آجیل علاوه بر كاهش بیماری های قلبی با پر كردن معده ، موجب احساس سیری و از بین رفتن چربی های مضر می شوند.
چاپ مطلب ارسال برای دوستان

 

 

 

 

  نقشه سایت | عضویت | درباره ما | تعرفه تبلیغات | ارسال نظرات | خانه  

حقوق این سایت متعلق به موسسه طب ورزش پارس می باشد.

هرگونه برداشتی از مطالب با ذکر منبع (www.sportmedicine.ir) بلامانع است.  

طراحی شده توسط شرکت سامانه های هوشمند مصباح شارژ