- _UCONTENTS
 

خانه ارسال نظرات تعرفه تبلیغات درباره ما عضویت تالار گفتگو نقشه سایت e خدمات الکترونیک

اورژانسهای ورزشی

آسیب ورزشی

توانبخشی ورزشی

رشته های ورزشی

روانشناسی ورزشی

پزشکی و ورزش

تغذیه ورزشی

ورزش بانوان

تناسب و سلامت

 خانه > اخبار/اخبار علمی، تحقیقاتی


ارتباط گوشت قرمز با بروز سرطان

مصرف گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد .

به گزارش شبکه خبر، بررسی های جدید نشان می دهد ، گوشت قرمز حاوی نوعی مولكول قندی است كه ورود آن به بدن باعث تحریك دستگاه ایمنی می شود.

بر اساس بررسی ها ، تولید پادتن علیه این مولكول قندی باعث ایجاد التهاب در بدن ، تحریك رشد سلول ها و سرطانی شدن سلول ها می شود .

بررسی ها پیشتر ثابت كرده است مصرف گوشت قرمز با افزایش كلسترول خون ؛ خطر ابتلا به بیماری های قلبی را نیز افزایش می دهد .

تا کنون ارتباط مصرف گوشت قرمز با افزایش احتمال بروز بسیاری از سرطان ها نظیر سرطان سینه و گوارش مشخص شده است.
چاپ مطلب ارسال برای دوستان

 

 

 

 

  نقشه سایت | عضویت | درباره ما | تعرفه تبلیغات | ارسال نظرات | خانه  

حقوق این سایت متعلق به موسسه طب ورزش پارس می باشد.

هرگونه برداشتی از مطالب با ذکر منبع (www.sportmedicine.ir) بلامانع است.  

طراحی شده توسط شرکت سامانه های هوشمند مصباح شارژ