- _UCONTENTS
 

خانه ارسال نظرات تعرفه تبلیغات درباره ما عضویت تالار گفتگو نقشه سایت e خدمات الکترونیک

اورژانسهای ورزشی

آسیب ورزشی

توانبخشی ورزشی

رشته های ورزشی

روانشناسی ورزشی

پزشکی و ورزش

تغذیه ورزشی

ورزش بانوان

تناسب و سلامت

 خانه > اخبار/اخبار علمی، تحقیقاتی


یک دکترای علوم تغذیه به دیابتی ها ی نوع 2 توصیه کرد:

غذاي سرخ شدهغذای سرخ شده باید به طور کلی از رژیم غذایی بیماران دیابتی نوع 2 حذف شود چرا که آنها را به طور معمول به سمت بیماری های قلبی عروقی سوق می دهد .

دکتر پروین میرمیران استادیار دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) واحد علوم پزشکی ایران ادامه داد : از آنجا که غذاهای سرخ شده حاوی اسید چرب ترانس هستند ، موجب افزایش چربی بد خون (LDL کلسترول) می شوند و این افزایش موجب خواهد شده بیماران به سمت بیماری های قلبی عروقی بروند.
این دکترای علوم تغذیه با بیان اینکه دیابتی ها بیش از دیگران مستعد بیماریهای قلبی عروقی هستند به آنها و تمام افرادی که خواهان تغذیه سالم هستند توصیه کرد به جای غذاهای سرخ شده از غذاهای آب پز، بخار پز و کبابی در فر استفاده کنند.

 

چاپ مطلب ارسال برای دوستان

 

 

 

 

  نقشه سایت | عضویت | درباره ما | تعرفه تبلیغات | ارسال نظرات | خانه  

حقوق این سایت متعلق به موسسه طب ورزش پارس می باشد.

هرگونه برداشتی از مطالب با ذکر منبع (www.sportmedicine.ir) بلامانع است.  

طراحی شده توسط شرکت سامانه های هوشمند مصباح شارژ