- _UCONTENTS
 

خانه ارسال نظرات تعرفه تبلیغات درباره ما عضویت تالار گفتگو نقشه سایت e خدمات الکترونیک

اورژانسهای ورزشی

آسیب ورزشی

توانبخشی ورزشی

رشته های ورزشی

روانشناسی ورزشی

پزشکی و ورزش

تغذیه ورزشی

ورزش بانوان

تناسب و سلامت

 خانه > اخبار/اخبار علمی، تحقیقاتی


کرفس ماده غذایی که می تواند با سرطان مقابله کند

کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی انستیتو تغذیه ایران گفت : کرفس سرشار از ویتامین C است و به عنوان یکی از 10 ماده غذایی است که می تواند با سرطان مقابله کند.

 

دکتر ˈنسرین حاجی سید جوادی ˈ افزود : کرفس مانند هویج ، پیاز و گوجه فرنگی یکی از سبزی های مورد استفاده در خانه است و تمام بخش های این گیاه مفید است.

 

وی گفت : این سبزی در هر فصلی یافت می شود اما بهترین طعم را در فصل تابستان دارد .این سبزی سرشار از ویتامین C است که برای تقویت لثه ها ، مویرگ های پوستی و جلوگیری از سرما خوردگی کاربرد دارد.

 

حاجی سید جوادی خاطرنشان کرد که استفاده از کرفس سلامت بدن را تقویت می کند و باعث کاهش کلسترول می شود و می تواند از ابتلا به سرطان پیشگیری کند. همچنین کرفس سرشار از مواد معدنی است و باعث گشاد شدن رگ ها و کاهش فشار خون می شود.

 

وی گفت : کرفس برای کلیه ها بسیار مفید است و علاوه براین برای برطرف کردن عفونت های مجاری ادرار و سنگ های این ناحیه موثر است .همچنین ادرار آور و به همین دلیل باعث پایین آوردن اسید اوریک خون می شود .

 

حاجی سید جوادی تحریک اشتها ، رفع بوی بد دهان و دردهای مفصلی را از دیگر فواید کرفس دانست و یادآور شد :آب کرفس به صورت قرقره برای رفع گلو درد مفید است و خاصیت ضد میکروبی و ضد التهابی دارد و همچنین آب کرفس برای رژیم های غذایی کاهش وزن مفید است .

 

وی گفت : مصرف کرفس برای افراد کم خون توصیه می شود . پتاسیم موجود در کرفس علاوه بر افزایش ادرار موجب کاهش فشار خون می شود. همچنین استفاده از آن برای بیماران مبتلا به نقرس و افرادی که از دردهای مفصلی و روماتیسم رنج می برند، توصیه می شود.

منبع: ایرنا

چاپ مطلب ارسال برای دوستان

 

 

 

 

  نقشه سایت | عضویت | درباره ما | تعرفه تبلیغات | ارسال نظرات | خانه  

حقوق این سایت متعلق به موسسه طب ورزش پارس می باشد.

هرگونه برداشتی از مطالب با ذکر منبع (www.sportmedicine.ir) بلامانع است.  

طراحی شده توسط شرکت سامانه های هوشمند مصباح شارژ