- _UCONTENTS
 

خانه ارسال نظرات تعرفه تبلیغات درباره ما عضویت تالار گفتگو نقشه سایت e خدمات الکترونیک

اورژانسهای ورزشی

آسیب ورزشی

توانبخشی ورزشی

رشته های ورزشی

روانشناسی ورزشی

پزشکی و ورزش

تغذیه ورزشی

ورزش بانوان

تناسب و سلامت

 خانه > اخبار/اخبار علمی، تحقیقاتی


چای سبز و نان ذرت از افزایش قند خون پیشگیری می‌کنند

محققان انستیتوی بن استیت آمریکا بر اساس نتایج آزمایش روی موشهای آزمایشگاهی به اطلاعات قابل توجه و جدیدی درباره چای سبز و نقش آن در بهبود سلامت بیماران دیابتی و محافظت از آنها در برابر خطر افزایش ناگهانی سطح گلوکز در خون دست یافتند.

 

محققان گفتند: موشهایی که به طور روزانه از یک آنتی اکسیدان موجود در چای سبز به نام "epigallocatechin-3-gallate" یا همان " EGCG" به همراه نشاسته ذرت استفاده کردند؛ سطح قند خون آنها به میزان بسیار زیادی تا 50 درصد - در مقایسه با موش هایی که از این مواد استفاده نکردند- کاهش یافت.دوز ماده آنتی اکسیدان " EGCG" مصرفی موشها حدود یک فنجان و نیم چای سبز در روز بود.

 

محققان به افراد دیابتی توصیه کردند که حداقل یک فنجان چای سبز به همراه یکی از نانهای حاوی نشاسته ذرت بخوردند زیرا این امر از آنها در برابر افزایش سطح قند خون و عوارض آن محافظت خواهد کرد.دیابت یا بیماری قند وقتی ایجاد می‌شود که هورمون انسولین به عنوان تنظیم‌ کننده قند خون یا به اندازه کافی در بدن تولید نمی‌‌شود یا اینکه بافت‌های بدن به درستی به آن پاسخ نمی‌دهند لذا سوخت و ساز قند در بدن مختل می‌‌شود و قند خون از حد طبیعی خود بالاتر می‌رود و در نهایت علایم شاخص دیابت به صورت پرخوری، پرنوشی و پر ادراری ظاهر می‌شود.

 

دیابت را بر حسب علت ایجاد بیماری به دو گروه دیابت نوع اول و دوم تقسیم می‌کنند. دیابت نوع اول یا دیابت نوجوانان در نتیجه تخریب نابجای سلول‌های مولد انسولین به وسیله دستگاه ایمنی بدن رخ می‌دهد.این بیماران مجبورند از همان ابتدا با تزریق انسولین خارجی کمبود این هورمون را در بدن رفع کنند و قند خود را در حالت عادی نگه دارند.

 

دیابت نوع دوم یا دیابت بزرگسالان معمولاً در میانسالی بروز می‌کند و زمینه ارثی در ایجاد آن دخیل است. این نوع دیابت به علت مقاومت پیدا کردن سلول‌های بدن به انسولین رخ می‌دهد و علاجی ندارد اما کارهای مختلفی می‌توان برای اداره درمانی و نیز پیشگیری از آن انجام داد.

 

کنترل دقیق دیابت و طبیعی‌کردن قند خون در هر دو نوع این بیماری می‌‌تواند باعث جلوگیری از بروز عوارض درازمدت تهدید کننده حیات ناشی از آن شود و عمر طبیعی بیماران را تضمین کند.دیابت نوع دوم بسیار شایعتر از دیابت نوع اول است به طوری که 90 تا 95 درصد بیماران به نوع دوم دیابت مبتلا هستند.

 

سازمان بهداشت جهانی در تازه‌ترین گزارش خود پیش بینی کرده است که میزان مرگ و میر افراد دیابتی تا سال 2030 میلادی افزایش یابد.این سازمان تعداد افراد مبتلا به دیابت در جهان را بیش از 346 میلیون نفر اعلام کرده و گفته است: پیروی از رژیم غذایی سالم، ورزش منظم، وزن مناسب و خودداری از مصرف دخانیات به مبتلا نشدن به بیماری دیابت کمک می‌کند.

منبع: سلامت نیوز

چاپ مطلب ارسال برای دوستان

 

 

 

 

  نقشه سایت | عضویت | درباره ما | تعرفه تبلیغات | ارسال نظرات | خانه  

حقوق این سایت متعلق به موسسه طب ورزش پارس می باشد.

هرگونه برداشتی از مطالب با ذکر منبع (www.sportmedicine.ir) بلامانع است.  

طراحی شده توسط شرکت سامانه های هوشمند مصباح شارژ