- _UCONTENTS
 

خانه ارسال نظرات تعرفه تبلیغات درباره ما عضویت تالار گفتگو نقشه سایت e خدمات الکترونیک

اورژانسهای ورزشی

آسیب ورزشی

توانبخشی ورزشی

رشته های ورزشی

روانشناسی ورزشی

پزشکی و ورزش

تغذیه ورزشی

ورزش بانوان

تناسب و سلامت

 خانه > اخبار/اخبار علمی، تحقیقاتی


مصرف ویتامین D ابتلا به سرطان ها را كاهش مي دهد

افزایش مصرف ویتامین  D و کلسیم با کاهش احتمال ابتلا به برخي سرطانها ارتباط دارد.

سرپرست دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با خبرنگار وب دا، با تأكيد بر اين كه احتمال بروز برخی از سرطانها در افرادی که روزانه ميوه و سبزی مصرف میکنند کمتر است، اظهار داشت: افراد مي توانند برای پيشگيری از سرطان و ساير بيماریهای مزمن، روزانه حداقل 5 واحد از میوهها و سبزیهای متنوع  مصرف كنند.

دكتر زهرا عبداللهي افزود: میوهها و سبزیها حاوی فیبر هستند و افزایش مصرف فیبر با کاهش بروز بسياري از سرطانها ارتباط دارد همچنين ارتباط بين مصرف منابع غذایی حاوي اسيد فوليک مانند حبوبات، اسفناج، و مرکبات، با كاهش انواع سرطانها ثابت شده است.

اين متخصص تغذيه در خصوص عوامل تغذيهای که احتمال بروز سرطان را افزايش میدهند، تصريح كرد: غذاهای پرچرب و مواد غذايی سرخ شده، ابتلا به انواع سرطان را بالا ميبرد اسيدهای چرب ترانس و اشباع در کيک، کلوچه، کراکر، غذاهای حيوانی، مارگارين، روغن سرخ شده، چيپس  خطرناکترين چربیها هستند.

وي ادامه داد: بهتر است چربي مورد نياز خود را از مواد غذايي مانند بادامزميني، ماهي، غذاهاي دريايي، روغن كانولا، روغنهاي گياهي مايع  مثل روغن کنجد و روغن زيتون تامين کنيد.

منبع: وب دا

چاپ مطلب ارسال برای دوستان

 

 

 

 

  نقشه سایت | عضویت | درباره ما | تعرفه تبلیغات | ارسال نظرات | خانه  

حقوق این سایت متعلق به موسسه طب ورزش پارس می باشد.

هرگونه برداشتی از مطالب با ذکر منبع (www.sportmedicine.ir) بلامانع است.  

طراحی شده توسط شرکت سامانه های هوشمند مصباح شارژ