- _UCONTENTS
 

خانه ارسال نظرات تعرفه تبلیغات درباره ما عضویت تالار گفتگو نقشه سایت e خدمات الکترونیک

اورژانسهای ورزشی

آسیب ورزشی

توانبخشی ورزشی

رشته های ورزشی

روانشناسی ورزشی

پزشکی و ورزش

تغذیه ورزشی

ورزش بانوان

تناسب و سلامت

 خانه > اخبار/اخبار علمی، تحقیقاتی


سطح انرژی افراد افسرده از حد معمول كمتر است

سطح انرژی فرد افسرده كمتر از حد معمول است و میلی برای خوردن غذا ندارد و در تغذیه نیز دچار اختلال می‌شود.

کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم‌پزشکی نیشابور گفت: عوامل تغذیه‌ای نقش مهمی در بروز افسردگی دارد و كسانی كه دچار افسردگی هستند تغذیه نامناسبی دارند.

لیلا شورورزی بیان کرد: كاهش یا افزایش وزن ناخواسته، جذب ناكافی ویتامین‌ها و مواد معدنی با افسردگی ارتباط دارد و افراد مسن بیشتر در معرض افسردگی هستند.

کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم‌ پزشکی نیشابور عنوان کرد: كمبود برخی مواد مغذی مانند اسیدهای چرب امگا‌سه، اسید فولیك(جگر، گوشت، قارچ)، ویتامین B12، روی، آهن، ویتامینB6، ویتامین c و ویتامین E از مهم‌ترین علل تغذیه‌ای اثر‌گذار بر افسردگی است.

شورورزی با اشاره به الگوی مناسب برای تغذیه بیماران افسرده خاطرنشان کرد :مصرف بیشتر سبزی، میوه، حبوبات و غلات كامل(سبوس‌دار)، روغن زیتون، دانه‌های خوراكی، ماهی و لبنیات كم‌چرب در مقایسه با مصرف گوشت قرمز پرچرب، لبنیات پرچرب، كره و روغن‌های حیوانی، الگوی غذایی مناسب‌تری برای پیشگیری و درمان افسردگی هستند.

وی اضافه کرد: افرادی که استفاده بیشتری از چای سبز، ماهی و روغن زیتون دارند، کمتر دچار افسردگی می‌شوند.

منبع: خبرگزاری سلامت

چاپ مطلب ارسال برای دوستان

 

 

 

 

  نقشه سایت | عضویت | درباره ما | تعرفه تبلیغات | ارسال نظرات | خانه  

حقوق این سایت متعلق به موسسه طب ورزش پارس می باشد.

هرگونه برداشتی از مطالب با ذکر منبع (www.sportmedicine.ir) بلامانع است.  

طراحی شده توسط شرکت سامانه های هوشمند مصباح شارژ