- _UCONTENTS
 

خانه ارسال نظرات تعرفه تبلیغات درباره ما عضویت تالار گفتگو نقشه سایت e خدمات الکترونیک

اورژانسهای ورزشی

آسیب ورزشی

توانبخشی ورزشی

رشته های ورزشی

روانشناسی ورزشی

پزشکی و ورزش

تغذیه ورزشی

ورزش بانوان

تناسب و سلامت

 خانه > اخبار/اخبار علمی، تحقیقاتی


مصرف زیاد زرده تخم مرغ خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد

تهران- نتایج یك مطالعه كه به تازگی انجام شده است نشان می دهد كه مصرف زیاد زرده تخم مرغ تاثیر بسیار بدی بر رگ های خونی دارد و خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد.تخم مرغ

نتایج این مطالعه كه توسط محققان كانادایی انجام شده است نشان می دهد كه مصرف زیاد زرده تخم مرغ موجب تجمع پلاك كاروتید در رگ های خونی می شود.

پلاك كاروتید یك ماده مومی است كه موجب مسدود شدن رگ های خونی می شود و با كاهش جریان خون و افزایش خطر بیماری قلبی و عروقی ارتباط دارد.

نتایج این مطالعه نشان می دهد كه ارتباطی قوی میان مصرف زیاد تخم مرغ و تجمع پلاك كاروتید وجود دارد.

محققان در این مورد گفتند : به نظر می رسد كه مصرف زیاد زرده تخم مرغ تقریبا به اندازه سیگار كشیدن برای سلامتی بدن ضرر دارد.

در این مطالعه اثرات مصرف تخم مرغ بر روی 1200 نفر كه به طور متوسط 61 ساله بودند، مورد ارزیابی قرار گرفت.

نتایج این مطالعه نشان می دهد كه وسعت تجمع پلاك كاروتید پس از 40 سالگی افزایش می یابد اما این افزایش با توجه به سال های سیگار كشیدن و مصرف زرده تخم مرغ زیادتر می شود.

نتایج این مطالعه در مجله Atherosclerosis منتشر شده است.

منبع : ایرنا

چاپ مطلب ارسال برای دوستان

 

 

 

 

  نقشه سایت | عضویت | درباره ما | تعرفه تبلیغات | ارسال نظرات | خانه  

حقوق این سایت متعلق به موسسه طب ورزش پارس می باشد.

هرگونه برداشتی از مطالب با ذکر منبع (www.sportmedicine.ir) بلامانع است.  

طراحی شده توسط شرکت سامانه های هوشمند مصباح شارژ