- _UCONTENTS
 

خانه ارسال نظرات تعرفه تبلیغات درباره ما عضویت تالار گفتگو نقشه سایت e خدمات الکترونیک

اورژانسهای ورزشی

آسیب ورزشی

توانبخشی ورزشی

رشته های ورزشی

روانشناسی ورزشی

پزشکی و ورزش

تغذیه ورزشی

ورزش بانوان

تناسب و سلامت

 خانه > اخبار/اخبار علمی، تحقیقاتی


نيترات موجود درآب،خطرابتلابه سرطان راافزايش مي‌دهد

سرپرست گروه بهداشت محيط و حرفه‌اي دانشگاه علوم پزشكي تهران با تاكيد براين كه نيترات و نيتريت موجود در آب براثر تركيب با آمين موجود در بدن به عامل سرطان زاي نيتروزآمين تبديل مي‌شود، گفت: اگرچه در آب تهران نيترات و نيتريت شناسايي شده به حد سرطان‌زايي نيست اما همراهي اين تركيبات موجود در آب آشاميدني با ساير موارد و مواد سرطان‌زا نظير سوسيس‌ و كالباس‌ مصرفي ميزان دريافتي روزانه نيترات و نيتريت را افزايش مي‌دهد و عاملي براي افزايش شيوع سرطان به شمار مي‌آيد.

مهندس حميد محمودي با بيان اين مطلب افزود: وجود نيتريت و نيترات در آب شرب شاخص خوبي بر آلوده بودن آب به فاضلاب است.

وي منابع تامين آب شهر تهران و ويژگي‌هاي آنها را هم متفاوت برشمرد و افزود: به عنوان مثال آب شهر تهران از منابع متعددي چون سد كرج و سد لتيان تامين مي‌شود و يا شايد حتي آب چاه منزلي به علت نشت فاضلاب كارخانه‌اي آلوده شده باشد بنابراين نتايج نمونه گيري‌ها و چك‌هاي دوره‌اي بر حسب محل نمونه‌گيري شده متفاوت است.

وي با بيان اين كه استخرها در فصول گرم سال كلرسنجي و بازديد مي‌شوند، اظهار كرد: امروز متصديان بهداشتي استخرها پس از گذشت ساليان متمادي از شروع اجراي بهداشت اماكن و استخرها در فصول گرم سال با شيوه‌هاي ضدعفوني كردن آب استخر و كلريناتور آشنا شده‌اند و‌ اين در حاليست كه مردم هم حساسيت بيشتري نسبت به پاكيزگي استخرها دارند.

سرپرست گروه بهداشت محيط و حرفه‌اي دانشگاه علوم پزشكي تهران با بيان اين كه مردم در سفرهاي تابستاني نقش بسيار مهمي در حفظ پاكيزگي زيارتگاه‌ها، ورزشگاه‌ها و استخر، پارك‌ها و مراكز توريستي ايفا مي‌كنند، در ادامه بر رعايت توجه بيشتر به علايم هشداردهنده نصب شده در اين مراكز به ويژه پارك‌ها جهت تامين آب آشاميدني تاكيد كرد و افزود: همچنين هموطنان از خريد مواد غذايي و خوراكي نظير آب زرشك، آب آلبالو و حتي نوشابه‌ها از دستفروشان خودداري كنند.

مهندس محمودي با بيان اين كه با عرضه محصولات خوراكي كه به صورت غيربسته بندي و باز همانند گذشته برخورد مي‌شود، گفت: يخ‌هاي قالبي هم كه عاملي براي انتقال وبا هستند، كاربردشان صرفا براي ايجاد سرما و حفظ و نگهداري مواد فاسد شدني و نه مصارف خوراكي است.

وي با هشدار به مردم مبني برعدم خريد يخ‌هاي قالبي در كنار جاد‌ه‌ها و ترمينال‌ها، گفت: البته در مراكزي نظير ايستگاه‌هاي قطار، فرودگاه‌ها اين مراكز كنترل مي‌شوند.

سرپرست گروه بهداشت محيط و حرفه‌اي دانشگاه علوم پزشكي تهران با اشاره به شروع فصل گرما و شيوع «وبا» در پايان از هموطنان خواست تا ميوه و سبزي و به ويژه سالاد را در اماكن عمومي استفاده نكنند و حتي‌الامكان ميوه، سبزي و سالاد تهيه شده در منزل را مصرف كنند.

چاپ مطلب ارسال برای دوستان

 

 

 

 

  نقشه سایت | عضویت | درباره ما | تعرفه تبلیغات | ارسال نظرات | خانه  

حقوق این سایت متعلق به موسسه طب ورزش پارس می باشد.

هرگونه برداشتی از مطالب با ذکر منبع (www.sportmedicine.ir) بلامانع است.  

طراحی شده توسط شرکت سامانه های هوشمند مصباح شارژ