- _UCONTENTS
 

خانه ارسال نظرات تعرفه تبلیغات درباره ما عضویت تالار گفتگو نقشه سایت e خدمات الکترونیک

اورژانسهای ورزشی

آسیب ورزشی

توانبخشی ورزشی

رشته های ورزشی

روانشناسی ورزشی

پزشکی و ورزش

تغذیه ورزشی

ورزش بانوان

تناسب و سلامت

 خانه > اخبار/اخبار علمی، تحقیقاتی


مصرف سبزيجات از ابتلا به سرطان خون پيشگيري مي کند

دانشمندان اعلام کردند: مصرف مواد غذايي مانند کرفس و جعفري که سرشار از فلاونوييد اپي ژنين طبيعي هستند، از ابتلا به سرطان خون پيشگيري مي کند.سبزیجات

دکتر "مايکل پپلن باش" از دانشگاه "گرونينگن هلند"، گفت: آزمايش هاي انجام شده نشان مي دهد که اپي ژنين -- که يک ماده فراوان در ميوه و سبزيجات است -- مي تواند از تشکيل دو نوع سلول در سرطان خون جلوگيري کند و فرصت بقا را از آنها بگيرد.
وي افزود: اين يافته ها نشان مي دهد که اپي ژنين در پيشگيري از ابتلا به سرطان خون موثر است.
وي در عين حال هشدار داد: اين مطالعه همچنين نشان داده است که اين ماده از خواص مقاومت در برابر شيمي درماني برخوردار است که مي تواند در درمان هاي استاندارد براي افراد مبتلا به سرطان خون اختلال ايجاد کند.
اين محقق در يک مطالعه که در مجله Cell Death and Disease scientific منتشر شده، نوشته است: اپي ژنين مي تواند يک عامل بازدارنده مفيد در بروز سرطان خون باشد، اما نبايد همزمان با انجام شيمي درماني مصرف شود زيرا اين ماده مي تواند در اثرات مثبت درمان اختلال ايجاد کند.
فلاونوئيد ترکيباتي با خواص آنتي اکسيدان هستند که از سلول ها در برابر آسيب هاي ناشي از مولکول هاي اکسيژن محافظت مي کنند.
مطالعاتي که پيش از اين انجام شده بود نشان مي دهد اپي ژنين که در کرفس، جعفري ، سس گوجه فرنگي و ساير غذاهاي گياهي يافت مي شود در پيشگيري از ابتلا به سرطان تخمدان موثر است.

چاپ مطلب ارسال برای دوستان

 

 

 

 

  نقشه سایت | عضویت | درباره ما | تعرفه تبلیغات | ارسال نظرات | خانه  

حقوق این سایت متعلق به موسسه طب ورزش پارس می باشد.

هرگونه برداشتی از مطالب با ذکر منبع (www.sportmedicine.ir) بلامانع است.  

طراحی شده توسط شرکت سامانه های هوشمند مصباح شارژ