- _UCONTENTS
 

خانه ارسال نظرات تعرفه تبلیغات درباره ما عضویت تالار گفتگو نقشه سایت e خدمات الکترونیک

اورژانسهای ورزشی

آسیب ورزشی

توانبخشی ورزشی

رشته های ورزشی

روانشناسی ورزشی

پزشکی و ورزش

تغذیه ورزشی

ورزش بانوان

تناسب و سلامت

 خانه > اخبار/اخبار علمی، تحقیقاتی


مصرف مکمل هاي اسيدفوليک خطر ابتلا به سرطان را افزايش مي دهد
محققان روز سه شنبه اعلام کردند: بيماران قلبي که مکمل هاي اسيد فوليک و ويتامين ب 12 مصرف مي کنند، بيشتر در معرض خطر مرگ ناشي از سرطان قرار دارند.
به گزارش روز چهارشنبه ايرنا و به نقل از خبرگزاري رويترز، اين تحقيق بر روي بيماران قلبي در نروژ انجام شده است. در اين کشور برخلاف بسياري از کشورها ، غني سازي مواد غذايي با اسيد فوليک انجام نمي شود.
اين گروه از محققان دريافتند که ميزان ابتلا به سرطان ريه در افرادي که اين مکمل ها را مصرف مي کردند در مقايسه با کل جمعيت 25 درصد بيشتر بود و در مجموع مرگ ناشي از سرطان و دلايل ديگر نيز در گروهي که اين مکمل ها را مصرف مي کردند، بالاتر بود.
محققان افزودند: مصرف اسيد فوليک در يک دوره زماني بيش از سه سال موجب تشکيل غدد سرطاني مي شود. اين نتايج فوايد غني سازي مواد غذايي با اسيد فوليک را مورد ترديد قرار مي دهد.
دکتر "مارتا ابينگ" از "بيمارستان دانشگاهي هوکلند" در برگن واقع در نروژ و همکارانش در مجله "انجمن پزشکي آمريکا" نوشتند: لازم است نتايج اين آزمايشها بر روي ساير جمعيت ها نيز تاييد شود .
اسيد فوليک به بدن کمک مي کند که سلول هاي جديد سالم بسازد و مصرف کافي اين ويتامين براي زنان باردار به منظور پيشگيري از بروز نقايص جدي مادرزادي در جنين نظير "اسپينا بيفيدا" لازم و حياتي است.
اسپينا بيفيدا ، ضايعه اي در ستون فقرات است که در نتيجه يکي نشدن کامل قوس هاي مهره اي در خط وسط ايجاد مي شود.
به همين دليل بسياري از کشورها از جمله آمريکا آرد و غلات خود را با فوليک اسيد غني مي کنند.
اما مطالعات اخير به نگراني ها نسبت به اينکه اسيد فوليک خطر ابتلا به سرطان را افزايش مي دهد، دامن زده است.
از آنجا که در نروژ هيچ غذايي با اسيد فوليک غني نمي شود، مطالعه بر روي جمعيت اين کشور شيوه خوبي براي آزمايش اثرات اسيد فوليک در بروز سرطان است.
اين مطالعه، اولين مطالعه اي نيست که نشان مي دهد مصرف اسيد فوليک خطر ابتلا به سرطان را افزايش مي دهد.
يک مطالعه که در ماه مارس انجام شد، نشان داد که مصرف مکمل هاي اسيد فوليک خطر ابتلا به سرطان پروستات را بالا مي برد.
همچنين مطالعه ديگري که در ماه آوريل انجام شد نشان داد که مصرف غذاهاي غني شده با اسيد فوليک خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزايش مي دهد.
اين در حالي است که اثرات اسيد فوليک در مطالعه بر روي حيوانات نتايج متناقضي به همراه داشته است. برخي از مطالعات نشان داده است که مصرف اين مکمل ها در حيوانات از بافت طبيعي روده بزرگ محافظت مي کند اما به رشد بافت غيرعادي کمک مي کند.
چاپ مطلب ارسال برای دوستان

 

 

 

 

  نقشه سایت | عضویت | درباره ما | تعرفه تبلیغات | ارسال نظرات | خانه  

حقوق این سایت متعلق به موسسه طب ورزش پارس می باشد.

هرگونه برداشتی از مطالب با ذکر منبع (www.sportmedicine.ir) بلامانع است.  

طراحی شده توسط شرکت سامانه های هوشمند مصباح شارژ