- _UCONTENTS
 

خانه ارسال نظرات تعرفه تبلیغات درباره ما عضویت تالار گفتگو نقشه سایت e خدمات الکترونیک

اورژانسهای ورزشی

آسیب ورزشی

توانبخشی ورزشی

رشته های ورزشی

روانشناسی ورزشی

پزشکی و ورزش

تغذیه ورزشی

ورزش بانوان

تناسب و سلامت

 خانه > اخبار/اخبار همایش و کنگره ها


استفاده از زولبيا و باميه در وعده سحري، سبب افزايش گرسنگي در روز مي شود
 
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران گفت: استفاده از زولبيا و باميه در وعده سحري، سبب افزايش گرستگي روزه داران در ساعات اوليه روز مي شود.
دکتر "محمود بيگلر" روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا اظهار داشت: مصرف زولبيا و باميه در وعده سحر به علت برخورداري از شيريني فراوان، سبب بالا رفتن قند خون در افراد شده و گرسنگي را ايجاد خواهد کرد.
او در ارتباط با مدت نگهداري زولبيا و باميه در منزل،گفت: مدت زمان نگهداري زولبيا و باميه در منزل،چهار تا پنج روز است و بعد از اين زمان، اين شيريني حالت تند و فاسد شدن را خواهد گرفت و ديگر قابل مصرف نيست.
به گفته وي، اين دو عامل در اين شيريني دراثر فرآيندهاي شيميايي است که در هنگام توليد بر روي آن انجام مي شود.
وي ادامه داد:با توجه به اين مساله،زولبيا و باميه بايد در يخچال، محل هاي خشک و يا خنک اما نه به مدت طولاني،نگهداري شود.
بيگلر گفت: خانواده ها بايد اين شيريني را از مغازه هايي که داراي پروانه کسب از اتحاديه ها هستند و در معرض ديد همگان گذاشته اند، خريداري کنند.
به گفته وي بهترين نوع زولبيا و باميه بايد داراي عطر ، طعم و رنگ روشن باشد، سوختگي و تغييررنگ قهو ه اي در آن مشاهده نشود.
چاپ مطلب ارسال برای دوستان

 

 

 

 

  نقشه سایت | عضویت | درباره ما | تعرفه تبلیغات | ارسال نظرات | خانه  

حقوق این سایت متعلق به موسسه طب ورزش پارس می باشد.

هرگونه برداشتی از مطالب با ذکر منبع (www.sportmedicine.ir) بلامانع است.  

طراحی شده توسط شرکت سامانه های هوشمند مصباح شارژ