- _UCONTENTS
 

خانه ارسال نظرات تعرفه تبلیغات درباره ما عضویت تالار گفتگو نقشه سایت e خدمات الکترونیک

اورژانسهای ورزشی

آسیب ورزشی

توانبخشی ورزشی

رشته های ورزشی

روانشناسی ورزشی

پزشکی و ورزش

تغذیه ورزشی

ورزش بانوان

تناسب و سلامت

 خانه > اخبار/اخبار همایش و کنگره ها


پزشک تغذيه:مصرف نشاسته و پروتين درماه رمضان انرژي بدن را تامين مي کند

 
رييس گروه تغذيه دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکي ايران گفت:مصرف غذاهاي پرنشاسته در ماه رمضان، انرژي کافي بدن را تامين مي کند.

دکتر "شهريار اقتصادي" روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا اظهار داشت:مواد و غذاهاي گوشتي نيز مي توانند پروتئين مورد نياز بدن را در ماه رمضان، تامين کنند.
اقتصادي درمورد مصرف نمک دراين ماه گفت که بايد اين مصرف با احتياط باشد .
اين کارشناس تغذيه ازروزه داران خواست تا ازخوردن غذاهاي شور و مملو نمک در اين ماه پرهيز کنند و افزود:با توجه به اينکه در فصل تابستان به سر مي بريم،قريب به 16 ساعت زمان روزه داري طول مي کشد ، مصرف نمک و غذاهاي شورفقط عطش روزه دار را بيشتر خواهد کرد.
وي افزود:هموطنان روزه دار بايد بدانند که استفاده از انواع ميوه و سبزيجات،مي تواند جايگزين مناسبي براي مواد غذايي پرنمک باشد و همچنين مصرف شير فراوان نيز سبب رفع تشنگي مي شود.
وي استفاده از غذاهايي که آسان هضم مي شوند و باعث جذب انرژي لازم در بدن مي شود را به روزه داران توصيه کرد.
وي نظر" خوردن غذاي زياد، جبران کننده وعده ناهار براي روزه داران " را که دربرخي از گروههاي اجتماع رواج دارد نادرست خواند وگفت:اين در حالي است که افراد با حفظ رژيم هاي غذايي متناسب با سن و جنس خود مي توانند بدون هيچگونه ناراحتي جسمي و گوارشي، روزه بگيرند.
دکتر شهرياري پرخوري را درماه رمضان افتي براي روزه داران دانست و ازآنها خواست تا دراين ماه از افراط درمصرف مواد غذايي پرهيزشود.
چاپ مطلب ارسال برای دوستان

 

 

 

 

  نقشه سایت | عضویت | درباره ما | تعرفه تبلیغات | ارسال نظرات | خانه  

حقوق این سایت متعلق به موسسه طب ورزش پارس می باشد.

هرگونه برداشتی از مطالب با ذکر منبع (www.sportmedicine.ir) بلامانع است.  

طراحی شده توسط شرکت سامانه های هوشمند مصباح شارژ